Новости

newsitem-pic
Jul 29

Првата zip – линија за сите авантуристи и рекреативци лоцирана во Пехчево

Авантуристичкиот парк во Пехчево засекогаш ќе ја промени идејата за тоа како треба да се помине и доживее една планинска авантура во Македонија. Овој новоизграден парк е место што содржи широк спектар авантуристички елементи, а една од нив е првата z...

повеќе
newsitem-pic
Jul 25

Хотел Гогов е онаму каде што воздухот е здравје, а одморот не е луксуз

Македонија со своите природни убавини нуди широки можности за авантуристички екскурзии низ целата година.   Позната како планинска земја, богата со четириесетина планини и планински масиви, Македонија е одлична можност за сите оние кои сакаат да ги и...

повеќе