Хотел Гогов

Занимливости

Кафе-бар Ким

Кафе барот КИМ се наоѓа во непосредна близина на Хотел Гогов во центарот на Пехчево. Модерно и стилски опремен, кафе барот располага со внатрешен дел и отворена тераса, со вкупен капацитет за седење на 260 лица. Кафе барот КИМ одговара на потребите за организација различен тип настани и прослави, додека капацитетот за стоење при организација на забава изнесува 250 лица во внатрешниот дел, а 200 лица на отворената тераса.

GPS координати:     41°45’44.26”N     22°53’16.77”E