Конференциска сала

Хотел Гогов, исто така, располага со конференциска сала со капацитет од 50 седишта, погодна за семинарски туризам, како и за организација на различен тип настани. Во опремата за конференциските услуги е вклучено користење LCD проектор, платно, Flip Chart табла, звучници, маркери, хартија, WiFi интернет. Тимот на Хотел Гогов дополнително стои на располагање за организирање на кафе паузи од различен тип и согласно барањата од гостите.