Хотел Гогов

Содржини на хотелот

Спа и фитнес центар

На располагање на гостите во Хотел Гогов се СПА и фитнес центарот, како и просториите специјализирани за масажи, каде што е ангажиран професионален и стручен тим. СПА центарот на Хотел Гогов располага со модерно опремени финска сауна, парна бања...

Ресторан и бар

Ресторанот на Хотел Гогов, со капацитет за 70 гости нуди разновидни јадења, подготвени на традиционален начин, типичен за Малешевското поднебје. Според локалната традиција оваа кујна изобилува со млечни производи, печива и разни рецепти од тесто, мес...

Конференциска сала

Хотел Гогов, исто така, располага со конференциска сала со капацитет од 50 седишта, погодна за семинарски туризам, како и за организација на различен тип настани. Во опремата за конференциските услуги е вклучено користење LCD проектор, платно, Flip ...

Летна тераса

Летната тераса на Хотел Гогов располага со капацитет за 120 гости, во атмосфера погодна за семеен и деловен ручек или вечера, како и организација на различен тип свечености и прослави на отворено.